Dit is de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow Magazine | Webversie bekijken
TechniShow|Magazine
TechniShow 2018 groot succes met meer bezoekers en hogere waarderingen
TechniShow 2018 is een groot succes geworden. Meer bezoekers, hogere waardering van exposanten en hogere waarderingscijfers van bezoekers. Ramon Dooijewaard, Directeur FPT – VIMAG en Floris de Zwart, Brandmanager Maakindustrie Jaarbeurs, constateren dat vanaf dag één sprake is geweest van een positieve sfeer.
Lees hele artikel
Fotoreportage TechniShow 2018
Op de Facebook pagina van TechniShow is een fotoreportage met 213 foto's gepubliceerd. Deze reportage geeft een mooie impressie van TechniShow 2018.
Lees hele artikel
ESEF trekt kwalitatief hoogwaardige bezoekers
Exposanten zeggen goede zaken gedaan te hebben op de Vakbeurs ESEF, die van 20 tot en met 23 maart in de Jaarbeurs in Utrecht werd gehouden. Over de volle breedte zijn exposanten tevreden over met name de kwaliteit van de bezoekers. Zo'n 23.000 bezoekers werden verwelkomd door 'The Suppliers of Successful Solutions'.
Lees hele artikel
Romias automatiseert robotcellen met SDV
Romias Robotics ziet mogelijkheden niet alleen de machinebelading, maar ook het beladen van de robotcel te automatiseren. Romias Robotics heeft daarvoor een oplossing ontwikkeld waarbij een self driving vehicle (SDV) van OTTO Motors, werkstukken aanlevert aan de robotcel en bewerkte producten uitneemt en aflevert bij een volgend onderdeel in het productieproces. NTS-Norma heeft recent geïnvesteerd in een robotcel met SDV.
Lees hele artikel
‘Groen’ proefveld Stolk operationeel
Onlangs heeft Stolk Transmission Services, één van de dochterondernemingen van de Stokvis Group, in Hoogerheide een volledig in eigen beheer ontwikkeld ‘groen’ proefveld in gebruik genomen voor het in- en uittesten van elektromotoren en generatoren. Alle parameters zoals trilling, temperatuur, stroom en weerstand kunnen op dit nieuwe proefveld voortaan volledig digitaal worden uitgelezen en opgeslagen voor verdere verwerking in een gedegen testrapport.
Lees hele artikel
Facts & figures TechniShow 2018
In onderstaande afbeelding treft u een volledig 'facts & figures' overzicht aan van TechniShow 2018.
Bekijk de cijfers
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief
Volg ons:
 
Twitter   Twitter
 
Linkedin   Linkedin