Dit is de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow Magazine | Webversie bekijken
TechniShow|Magazine
TechniShow Journaal vrijdag 23 maart
In het TechniShow Journaal van vrijdag 23 maart hebben we onder andere Kuunders TechnoWorks, die nog nagenieten van hun TechniShow Award. Rolan Robotics gaat een nieuw tijdperk in, met meer productieautomatisering. Magistor is aanwezig om te praten over de nieuwe looks van zijn bedrijf. En we eindigen met Andre Gaalman, voorzitter van FPT-VIMAG. Hij mag als chef van de club die deze beurs mogelijk maakt het slotwoord.
Bekijk het journaal
Weer meer bezoekers voor TechniShow
De TechniShow heeft meer bezoekers getrokken dan twee jaar geleden. Vanmiddag werd bekend dat in totaal 42.609 mensen het evenement hebben bezocht. De grootste technische b2b-beurs van de Benelux werd nooit eerder door de bezoekers zo hoog gewaardeerd. De mensen gaven het uitzonderlijke cijfer 7,8.
Lees hele artikel
Hoffmann Group wint bezoekersmarketing Award op TechniShow
Hoffmann Quality Tools heeft tijdens de TechniShow de bezoekersmarketing Award gewonnen. Deze prijs wordt elke editie uitgereikt aan het bedrijf dat de meeste bezoekers naar hun stand hebben gekregen.
Lees hele artikel
Slecht gedrag veroorzaakt onnodig letsel
Bedrijven in de metaalindustrie geven een fortuin uit aan PBM en veiligheidskleding. Maar bij verkeerd gebruik van deze pbm's is het risico op letsel groot. Het gedrag speelt dus een cruciale rol. In deze whitepaper vindt u 5 stappen om het draaggedrag van uw medewerkers succesvol te beinvloeden.
Download de whitepaper
Technishow: uw machine gekozen, nu de lease!
Bent u geslaagd op de Technishow? Uw nieuwe CNC-bewerkingsmachines of robotica gevonden? Dan is het nu tijd om zonder vertraging de passende, scherpe leaseoplossing te vinden. En daarvoor bent u bij de lease-experts van Activum Finance aan het juiste adres. Klik op de link en calculeer direct online uw leaseofferte.
Lees verder
Alle journaals terugkijken vanaf de TechniShow 2018. Bekijk ze via onze playlist. Volg onze facebook voor dagelijkse nieuws updates.
Bekijk alle journaals
U ontvangt deze mail omdat u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief
Volg ons:
 
Twitter   Twitter
 
Linkedin   Linkedin